Вече неведнъж сме говорили по темата – предметите, които допускаме в живота си, носят своя собствена енергия. Понякога положителна, понякога – отрицателна. Посредством тази енергия те влияят и на нас, хората, макар и да не го съзнаваме. Затова е толкова важно да знаем кое точно да запазим и кое – да изхвърлим от дома си.

Вече сме ви казвали какво е добре да имате край себе си,за да заредите живота си с позитивна енергия. Сега обаче ще ви кажем кои предмети никога не трябва да изхвърляте , за да не прогоните щастието и късмета от живота си.

1. Хляб и сол

Хлябът и солта са символите на изобилието и затова не трябва никога да ги изхвърляте от дома си. Дори хлябът да не е годен за консумация, по-добре го накиснете и нахранете птиците или бездомните животни с него.

2. Часовници

Според вярванията часовникът наблюдава всички щастливи моменти в живота на човек. Следователно ако го изхвърлите, ще се разделите с всяка радост в живота си.

стари снимки 3. Сватбена рокля, снимки и детски дрехи

Не изхвърляйте сватбени рокли, детски дрехи и снимки на любими хора. Това носи нещастие.

4. Портмонета и чанти

Ако изхвърлите портмонето или чантата си, ще се сбогувате с целия си финансов късмет. Човекът, който използва тези вещи след вас, ще вземе цялата ви положителна енергия.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Екипът на pozitivno7.blogspot.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.