След информацията, че Глория е катастрофирала, с която първо БЛИЦ ви информира, първоначално нямаше реакция от примата на родния поп фолк. Тя бе с изключен телефон, а дъщеря й Симона Загорова отказа коментар. Ето, че изпълнителката пресече съмненията, че е пострадала сериозно при автоинцидента и успокои феновете си със следното изказване в профила си:

„Приятели, спокойно, живи и здрави сме всички! Нека не се изопачава истината! Вчера, 23-ти април, претърпяхме инцидент на Кресненското дефиле – неадекватен възрастен човек с пътнически празен бус се вряза в нас почти челно, навлизайки в нашето платно! Сами виждате, че като по чудо няма пострадали и в двата автомобила! Каза, че е изгубил контрол над буса си!

Слава на Бог, че ни е опазил! Явно все още имаме мисии, които да изпълним!“

От кадрите, които Глория показва, се вижда ясно, че сблъсъкът на Кресненското дефиле е бил доста сериозен, съдейки по смачкания автомобил. И както самата тя казва – като по чудо няма пострадали./show.blitz.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Екипът на pozitivno7.blogspot.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.