Внезапно си отиде от този свят една от участничките в „Ергенът“. Известната моделка е починала във вторник, а причината за смъртта й все още не е ясна.

Манекенката Таби Браун, която участва в американското издание на „Ергенът“ почина на 38-годишна възраст, предава telegraph.bg

Браун е работила за Playboy, участвала е в риалити формати, както и в много музикални клипове на Snoop Dogg, Dizzee Rascal и B.O.B. И др.
Бившият мениджър на модела потвърди трагичната ѝ кончина.

Приятели и шокирани фенове се включиха в социалните мрежи, за да отдадат почит на звездата.

Само преди шест седмици красивият модел публикува последното си видео в Instagram, в което щастливо позира в обществена баня.

Опечалените приятели и роднини отдават почит на звездата под последната ѝ снимка в Instagram, публикувана през февруари 2022 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Екипът на pozitivno7.blogspot.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.