И докато тези, които изневеряват, ги има все повече в последно време, има и такива, които които все още успяват да се измъкнат. Човек ще си помисли, че във всички тези телевизионни предавания, в които се разкриват прелюбодейците по интернет и SMS съобщения като доказателства, вече не съществува начина да се скрие изневяра. Въпреки това, един мъж успява с години да прикрива изневярата си.

Човекът изневерявал на жена си с италианка с години. Накрая италианката забременява и той решил да прекрати връзката.

Въпреки че съдбата си поиграла с този човек по странен начин.

Да обобщим: Неговата любовница идва и му съобщава, че е бременна. Той дал пари, скъсал с нея и се върнал в Италия.

Жената приела голяма сума пари, а след това попитала как да му кяже, кога ще се роди детето.

Неверният съпруг й казал да му изпрати обикновена картичка по пощата и да му напише „спагети“, ако роди момченце. Това е трябвало да бъде техният шифър, че детето се е родило.

След 7 месеца по-късно съпругата на неверника се изправя до мъжа си, размахвайки му пощенска картичка, която пристигнала по пощата. Мъжът видял пощенската картичка, прочел и припаднал!

Коя е причината, поради която мъжът припаднал?

На пощенската картичка пишело следното: „Спагети, спагети, спагети, спагети и спагети. Три с кюфтета и две без. Изпрати допълнително сос! „.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Екипът на pozitivno7.blogspot.com не разполага с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантира за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.